Utdeling av Olaf-prisen 2014

 

 

Olaf-prisen 2014 ble delt ut på Litteraturhuset i Oslo den 8. september til journalist og forfatter Trude Lorentzen. Fagutvalgets begrunnelse er:

"Årets prisvinner, journalist Trude Lorentzen, får prisen for sine betydelige bidrag til å skape mer åpenhet om selvmord i samfunnet gjennom sin bok Mysteriet mamma.

Med sin gripende fortelling har boken har nådd svært brede lesergrupper og har bidratt til å øke forståelsen for barns og ungdommers opplevelse av og reaksjoner på psykisk sykdom hos foreldre, suicidal atferd og tap. Prisvinneren har varmt, klokt og positivt satt et alvorlig samfunnsproblem på dagsordenen på en måte som vil gagne berørte barn, ungdommer og deres familier."

Trude Lorentzen var tilstede og tok i mot prisen som består av en bronsje-skulptur og et håndlaget diplom.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.09 | 16:31

Hei!
Er det mulig å få en e-postadresse til Jon Schultz? Gjelder et bokprosjekt om sorg og posttraumatisk vekst.
Mvh

...
17.07 | 00:46

Tenker på dere og på alle andre som får oppleve dette fryktelige. Minnefondet med pris er en fin idé. Åpenhet hjelper alle.

...
19.04 | 20:24

Dette var dramatisk å lese. Men ved å opprette minneprisen har dere garantert gjort noe viktig for deres egen situasjon og ikke minst for en viktig sak.

...
11.09 | 11:08

Leste Aftenposten i går. Så flott å se hva dere gjør i en sak som er så viktig for vår største ressurs - unge mennesker! Tenker på dere og er stolt av dere!

...
Du liker denne siden