Olaf-prisen 2013

Olaf-prisen 2013

Olaf-prisen 2013 ble delt ut 10. september på Verdensdagen for selvmordsforebygging. Prisvinner er professor og barnepsykiater Berit Grøholt som i mange år har forsket, undervist og formidlet stoff knyttet til selvmordsproblematikk. Vi er veldig glad og stolte over å kunne gi henne prisen.

KANDIDATER TIL

OLAFS MINNEPRIS 2013

Olafs Minnepris er etablert og deles ut av Stiftelsen Olafs Minnefond til forebygging av selvmord blant unge. Prisen tildeles som en anerkjennelse til en person som har bidratt med fremragende vitenskapelig arbeid eller kunnskapsformidling innenfor feltet selvmordsforebygging blant barn og ungdom.  Prisen deles ut hvert år, fortrinnsvis i forbindelse med markering av Verdensdagen for selvmordsforebygging, den 10. september.  Prisen består av en bronsestatue og et diplom.

Ett fagutvalg ledet at professor dr med Lars Mehlum, forestår innstillingsarbeidet av kandidater til prisen. For mer informasjon se www.olafsminne.org .

Forslag til kandidater med navn på kandidaten, kort begrunnelse og navn på forslagstiller kan sendes på epost til advokat Jon Schultz, js@legale.no innen 1. mai, 2013. Vennligst benytt skjema som kan lastes ned fra www.selvmord.no/aktuelt eller ved å sende mail til js@legale.no.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.06 | 00:33

Er det noe plass jeg som 56 år gammel kvinne kan få hjelp ? Har prøvd flere ganger å ta mitt liv uten å lykkes. Behandlet og friskmeldt, gang på gang

...
19.10 | 06:07

Nei, glemme er det vel ingen som er redde for at dere skal gjøre.
God ide og overføre til LEVE. Da vil jeg få ønske dere alt godt videre.

...
03.09 | 16:31

Hei!
Er det mulig å få en e-postadresse til Jon Schultz? Gjelder et bokprosjekt om sorg og posttraumatisk vekst.
Mvh

...
17.07 | 00:46

Tenker på dere og på alle andre som får oppleve dette fryktelige. Minnefondet med pris er en fin idé. Åpenhet hjelper alle.

...
Du liker denne siden