NYE PROSJEKTER

I 2015 vil vi i første rekke arbeid med å arrangere et nytt åpent møte på Litteraturhuset i Oslo i forbindelse med Verdensdagen for selvmordsforebygging. Olaf-prisen vil bli delt ut på dette møtet. Her er mer informasjon om møtet:

 

Stopp selvmord!
Selvmordsforebygging angår oss alle.
Tirsdag 8. september kl 19.00
Wergeland

Selvmord er den viktigste dødsårsaken blant unge i Norge i dag. Og antallet går ikke ned. Dette er en situasjon vi som samfunn ikke kan akseptere.  Mange selvmord skjer blant unge som ikke har en kjent psykisk lidelse og som ikke er i behandling. Hva kan vi som samfunn og medmennesker gjøre for å redusere denne tragedien som rammer så mange så ofte? Foredrag, musikk, prisutdeling, debatt.

Arrangør: Stiftelsen Olafs Minnefond, Røde Kors og Unge LEVE

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.09 | 16:31

Hei!
Er det mulig å få en e-postadresse til Jon Schultz? Gjelder et bokprosjekt om sorg og posttraumatisk vekst.
Mvh

...
17.07 | 00:46

Tenker på dere og på alle andre som får oppleve dette fryktelige. Minnefondet med pris er en fin idé. Åpenhet hjelper alle.

...
19.04 | 20:24

Dette var dramatisk å lese. Men ved å opprette minneprisen har dere garantert gjort noe viktig for deres egen situasjon og ikke minst for en viktig sak.

...
11.09 | 11:08

Leste Aftenposten i går. Så flott å se hva dere gjør i en sak som er så viktig for vår største ressurs - unge mennesker! Tenker på dere og er stolt av dere!

...
Du liker denne siden